Audio

Vind alle informatie over jouw audioapparaten. Van subwoofers tot
Airpods en van platenspelers tot radio’s, alles komt aan bod. Wist je dat slechts
5% van de totale wereldbevolking niet van muziek houdt?

 • Wat kan je doen met oude speakers?

  Wat kan je doen met oude speakers?

  Tijdens het opruimen van je zolder kom je van allerlei oude spullen tegen. Ook oude speakers worden vaak voor een lange tijd bewaard, aangezien er vaak een aardig prijskaartje aan … Wat kan je doen met oude speakers? Lees verder..

 • Hoe ga je van een analoog naar een digitaal signaal?

  Hoe ga je van een analoog naar een digitaal signaal?

  De meeste moderne audioapparaten gebruiken inmiddels een digitale audio-ingang. Oude apparaten gebruiken mogelijk nog een analoge aansluiting. In dit geval moet je het analoge signaal van je verouderde apparaten omzetten … Hoe ga je van een analoog naar een digitaal signaal? Lees verder..

 • Hoe brand je een mp3 op een CD?

  Hoe brand je een mp3 op een CD?

  Veel mensen beschikken nog over een cd speler. Door je mp3 bestanden op je cd te branden kan je je cd speler voorzien van genoeg muziek. Tegenwoordig wordt dit je … Hoe brand je een mp3 op een CD? Lees verder..

 • Hoe hang je speakers op?

  Hoe hang je speakers op?

  Er zijn genoeg redenen om je speakers op te hangen. Eén van de belangrijkste redenen is dat je hiermee ruimte bespaart. Er is immers vaak niet genoeg ruimte voor meerdere … Hoe hang je speakers op? Lees verder..

 • Harman Kardon werkt niet? – 8 Oplossingen

  Harman Kardon werkt niet? – 8 Oplossingen

  Problemen met speakers komen regelmatig voor. Harman Kardon staat bekend als merk dat high-end audioapparatuur verkoopt. Toch ontstaan ook in dit geval probleem, zoals een Harman Kardon die geen geluid … Harman Kardon werkt niet? – 8 Oplossingen Lees verder..

 • Wat betekenen de lampjes van mijn AirPods?

  Wat betekenen de lampjes van mijn AirPods?

  Ben jij in het bezit van een paar AirPods, maar weet je niet precies wat de lampjes op de oplaadcase betekenen? Dan ben je hier aan het goede adres! Ik … Wat betekenen de lampjes van mijn AirPods? Lees verder..

 • Hoe koppel je een Bose SoundTouch speaker aan je TV?

  Hoe koppel je een Bose SoundTouch speaker aan je TV?

  Ben je in het bezit van een Bose SoundTouch speaker en wil je deze koppelen aan je TV? Dan leg ik je graag uit hoe je dit doet. In het … Hoe koppel je een Bose SoundTouch speaker aan je TV? Lees verder..

 • Hoe verbind je Airpods met een laptop?

  Hoe verbind je Airpods met een laptop?

  Ben je in het bezit van een paar AirPods, maar lukt het je niet om deze te verbinden met je Windows laptop of MacBook? Dan ben je hier aan het … Hoe verbind je Airpods met een laptop? Lees verder..

 • Hoe verbind je een bluetooth speaker met je telefoon?

  Hoe verbind je een bluetooth speaker met je telefoon?

  Een bluetooth speaker is erg handig. Je kunt ‘m overal neerzetten en mee naar toe nemen, waardoor je jouw muziek op elke plek kunt afspelen. Maar hoe verbind je een … Hoe verbind je een bluetooth speaker met je telefoon? Lees verder..

 • Hoe sluit je Bose aan op je TV?

  Hoe sluit je Bose aan op je TV?

  Wanneer je TV kijkt, wil je natuurlijk de best mogelijke geluidservaring hebben. Een soundbar, speaker, of subwoofer van Bose zorgt ervoor dat je met nog meer plezier naar jouw favoriete … Hoe sluit je Bose aan op je TV? Lees verder..

 • Wat betekenen de lampjes op mijn Sonos?

  Wat betekenen de lampjes op mijn Sonos?

  Er zijn momenten waarop je Sonos apparaat je iets probeert te vertellen. Dit doet hij met behulp van de statuslampjes rondom het apparaat. Een Sonos heeft verschillende lampjes die elk … Wat betekenen de lampjes op mijn Sonos? Lees verder..

 • Geen geluid op WhatsApp? – Dit moet je doen!

  Geen geluid op WhatsApp? – Dit moet je doen!

  Doet jouw geluid op WhatsApp het niet? Erg vervelend! Je wilt natuurlijk wel een geluidje horen wanneer je gebeld wordt of een appje krijgt. In dit artikel leg ik je … Geen geluid op WhatsApp? – Dit moet je doen! Lees verder..

 • Hoe digitaliseer je oude cassettebandjes?

  Hoe digitaliseer je oude cassettebandjes?

  Zoals alle analoge formaten, gaan cassettebandjes na verloop van tijd achteruit. Waarschijnlijk hebben jouw cassettes al lang niet meer dezelfde kwaliteit als in het begin. Als je die oude mixtapes … Hoe digitaliseer je oude cassettebandjes? Lees verder..

 • Hoe luister je Spotify op je TV?

  Hoe luister je Spotify op je TV?

  Met behulp van wifi en een besturingssysteem kan je gebruik maken van apps en andere slimme functies. Eén van die functies is luisteren naar muziek op je tv. Dit kan … Hoe luister je Spotify op je TV? Lees verder..

 • Koptelefoon werkt niet? – Geen geluid

  Koptelefoon werkt niet? – Geen geluid

  Eén van de meest voorkomende problemen is een koptelefoon die geen geluid maakt. Zonder geluid heb je vrij weinig aan het apparaat, vandaar dat we dit snel gaan oplossen. In … Koptelefoon werkt niet? – Geen geluid Lees verder..

 • Hoe verbind je Samsung Galaxy Buds?

  Hoe verbind je Samsung Galaxy Buds?

  De oordopjes maken gebruik van een draadloze verbinding middels bluetooth. In dit artikel bespreek ik hoe je ze automatisch en handmatig kunt verbinden. Ook ga ik verder in op eventuele … Hoe verbind je Samsung Galaxy Buds? Lees verder..

 • Hoe verbind je Google Nest?

  Hoe verbind je Google Nest?

  Het installeren van je Google Nest doe je voornamelijk met behulp van de Google Home app. Hier wordt je stap voor stap meegenomen in het installatieproces. In dit artikel bespreek … Hoe verbind je Google Nest? Lees verder..

 • Hoe sluit je HEOS aan? – HEOS apparaten installeren

  Hoe sluit je HEOS aan? – HEOS apparaten installeren

  Het installeren van een HEOS soundbar gaat ongeveer op dezelfde manier als alle andere soundbars. Niet alleen het aansluiten, maar ook het plaatsen en verbinden van je soundbar is van … Hoe sluit je HEOS aan? – HEOS apparaten installeren Lees verder..

 • Hoe sluit je een DAB tuner aan?

  Hoe sluit je een DAB tuner aan?

  Met een tuner voeg je meerdere functies toe aan je muzieksysteem, zoals DAB radio, cd en Spotify. Het aansluiten van je tuner is niet erg ingewikkeld, maar er zijn wel … Hoe sluit je een DAB tuner aan? Lees verder..

 • Hoe vervang je de batterij van je JBL speaker?

  Hoe vervang je de batterij van je JBL speaker?

  De levensduur van je JBL batterij zal op den duur achteruitgaan. In dit geval heb je de mogelijkheid om de accu van je JBL te vervangen. Je kunt het vergelijken … Hoe vervang je de batterij van je JBL speaker? Lees verder..

 • Subwoofer onder je stoel plaatsen? – Dit moet je weten!

  Subwoofer onder je stoel plaatsen? – Dit moet je weten!

  Als je je subwoofer in je auto wil plaatsen zijn de opties beperkt. In dit geval heb je de keuze om je subwoofer onder je autostoel te plaatsen. In dit … Subwoofer onder je stoel plaatsen? – Dit moet je weten! Lees verder..

Scroll naar boven