Beeld

Vragen over apparaten met een beeldscherm? Lees meer over tv’s, monitors,
gameconsoles en nog veel meer. Zat vraag naar, want jongvolwassenen in Nederland spenderen
gemiddeld 6 tot 7 uur achter een scherm – voor werk, studie of ontspanning. 

 • Hoe blokkeer je apps op je telefoon?

  Hoe blokkeer je apps op je telefoon?

  Op zowel Android als iOS is het mogelijk om bepaalde apps te blokkeren. Dit kan handig zijn als meerdere mensen 1 telefoon of tablet gebruiken. Vooral ouders kunnen deze functie … Hoe blokkeer je apps op je telefoon? Lees verder..

 • Hoe beveilig je een app met een wachtwoord?

  Hoe beveilig je een app met een wachtwoord?

  Om toegang tot een app te beperken kan je een wachtwoord gebruiken. Telkens als je de app opent wordt er gevraagd om een pincode die de gebruiker dient in te … Hoe beveilig je een app met een wachtwoord? Lees verder..

 • Wat moet je doen als je app vastloopt?

  Wat moet je doen als je app vastloopt?

  Het komt regelmatig voor dat een app halverwege vastloopt. Vervelend, aangezien het gebruik van de app hierdoor niet mogelijk is. Zowel op Android als op iOS komt dit probleem af … Wat moet je doen als je app vastloopt? Lees verder..

 • Hoe stream je de Ziggo GO app naar je TV?

  Hoe stream je de Ziggo GO app naar je TV?

  Heb jij de Ziggo GO app op je telefoon of tablet staan, maar wil je deze op het grote scherm te zien krijgen? Dan ben je hier aan het goede … Hoe stream je de Ziggo GO app naar je TV? Lees verder..

 • Hoe koppel je een afstandsbediening aan je TV?

  Hoe koppel je een afstandsbediening aan je TV?

  Je hebt een nieuwe provider en moet alles eerst opnieuw aansluiten en installeren. Hier hoort ook de afstandsbediening bij. De afstandsbediening moet gekoppeld worden aan je tv. Na het instellen … Hoe koppel je een afstandsbediening aan je TV? Lees verder..

 • Hoe kan je je gameplay opnemen?

  Hoe kan je je gameplay opnemen?

  Het opnemen van je gameplay kan om verschillende redenen interessant zijn. Zo kan je de beste game momenten vastleggen en laten zien aan andere mensen. Maar ook hackers spotten en … Hoe kan je je gameplay opnemen? Lees verder..

 • Videoland werkt niet op je TV? – 7 oplossingen

  Videoland werkt niet op je TV? – 7 oplossingen

  Videoland is een van de grootste streamingplatformen van Nederland. Veel bekende Nederlandse series kan je kijken op deze veelzijdige app. Naast de standaard apparaten zoals telefoons, tablets en computers kan … Videoland werkt niet op je TV? – 7 oplossingen Lees verder..

 • Disney Plus werkt niet op je TV – 6 oplossingen

  Disney Plus werkt niet op je TV – 6 oplossingen

  Disney beschikt natuurlijk over de geliefde Disneyfilm klassiekers. Ideaal om van te genieten op het grote tv scherm. Maar dit verloopt zoals met veel apparaten niet altijd vlekkeloos. Er zijn … Disney Plus werkt niet op je TV – 6 oplossingen Lees verder..

 • Hoe digitaliseer je zelf videobanden?

  Hoe digitaliseer je zelf videobanden?

  Tijden veranderen, en videobanden zijn inmiddels nauwelijks nog in gebruik. Veel mooie familiemomenten zijn destijds vastgelegd op video. Maar hoe beleef je deze hoogtepunten weer opnieuw als je geen videorecorder meer … Hoe digitaliseer je zelf videobanden? Lees verder..

 • Hoe kijk je Disney Plus op je TV?

  Hoe kijk je Disney Plus op je TV?

  De relatief nieuwe streamingdienst Disney Plus beschikt over een groot aanbod films, series en uiteraard echte Disney klassiekers. Maar hoe zorg je er nou voor dat je al het moois … Hoe kijk je Disney Plus op je TV? Lees verder..

 • TV werkt niet? – TV problemen oplossen

  TV werkt niet? – TV problemen oplossen

  Problemen met het beeld van je tv zijn erg vervelend en komen altijd op het verkeerde moment. Zo kan je scherm ineens uitvallen, kan je tv een error op het … TV werkt niet? – TV problemen oplossen Lees verder..

 • TV afstandsbediening werkt niet? – Dit moet je doen! 

  TV afstandsbediening werkt niet? – Dit moet je doen! 

  Een defecte afstandsbediening is één van de grootste boosdoeners van tv problemen. Zo kan het lijken alsof je tv niet aan gaat, hapert of ineens uitgaat. Deze problemen kunnen echter … TV afstandsbediening werkt niet? – Dit moet je doen!  Lees verder..

 • Hoe sluit je een monitor aan?

  Hoe sluit je een monitor aan?

  Een monitor aansluiten is ideaal voor een beter overzicht en kan je werkproces een stuk efficiënter maken. En het is daarnaast ook een stuk fijner dan een klein laptop scherm. … Hoe sluit je een monitor aan? Lees verder..

 • Wat moet je doen als je beeldscherm niet werkt?         

  Wat moet je doen als je beeldscherm niet werkt?         

  Er kunnen altijd problemen opduiken waarbij je helemaal geen beeld op je monitor krijgt. Ook kan het voorkomen dat je scherm niet scherp is of niet wordt gedetecteerd. En aan … Wat moet je doen als je beeldscherm niet werkt?          Lees verder..

 • Hoe kan ik een DVD afspelen op mijn TV?

  Hoe kan ik een DVD afspelen op mijn TV?

  Om een dvd op een tv af te spelen gebruik je natuurlijk meestal een dvd speler. In dit geval hoef je alleen de dvd speler aan te sluiten. Maar wat … Hoe kan ik een DVD afspelen op mijn TV? Lees verder..

 • Hoe installeer je een Samsung TV?

  Hoe installeer je een Samsung TV?

  De smart tv’s van Samsung beschikken niet alleen over veel functies, maar zijn ook erg eenvoudig te gebruiken. Dit komt door het Samsungs Tizen besturingssysteem. Toch is het installeren en … Hoe installeer je een Samsung TV? Lees verder..

 • Hoe installeer je een LG TV?

  Hoe installeer je een LG TV?

  Net zoals andere tv merken maakt LG nu ook smart tv’s. Ze beschikken over de nieuwste technologie en handige smartfuncties. Het geeft een stuk meer mogelijkheden, maar maakt het gebruik … Hoe installeer je een LG TV? Lees verder..

 • Hoe installeer je een Philips TV?

  Hoe installeer je een Philips TV?

  Als je een nieuwe Philips tv hebt gekocht of eventueel gaat kopen kan het installeren lastig zijn. Zo kan je problemen hebben met de installatie van de kabels. Ook kan … Hoe installeer je een Philips TV? Lees verder..

 • Hoe installeer je een Smart TV?

  Hoe installeer je een Smart TV?

  Smart tv’s beschikken over slimme functies die meer uit een tv kunnen halen dan slechts tv kijken. Zo kan je gebruik maken van streamingdiensten, luisteren naar muziek of apps downloaden. … Hoe installeer je een Smart TV? Lees verder..

 • Hoe installeer je een app op je LG TV?

  Hoe installeer je een app op je LG TV?

  Het installeren van een app gaat op iedere tv weer net wat anders. Dit komt omdat elke tv weer een ander besturingssysteem gebruikt. WebOS is het besturingssysteem van LG tv’s … Hoe installeer je een app op je LG TV? Lees verder..

 • Hoe installeer ik een app op een smart TV?

  Hoe installeer ik een app op een smart TV?

  Het is niet altijd even makkelijk om te navigeren door de verschillende menu’s en opties van een smart tv. Je kan moeite hebben met het openen, vinden en installeren van … Hoe installeer ik een app op een smart TV? Lees verder..

Scroll naar boven