Blog

 • Hoe blokkeer je apps op je telefoon?

  Hoe blokkeer je apps op je telefoon?

  Op zowel Android als iOS is het mogelijk om bepaalde apps te blokkeren. Dit kan handig zijn als meerdere mensen 1 telefoon of tablet gebruiken. Vooral ouders kunnen deze functie … Hoe blokkeer je apps op je telefoon? Lees verder..

 • Hoe beveilig je een app met een wachtwoord?

  Hoe beveilig je een app met een wachtwoord?

  Om toegang tot een app te beperken kan je een wachtwoord gebruiken. Telkens als je de app opent wordt er gevraagd om een pincode die de gebruiker dient in te … Hoe beveilig je een app met een wachtwoord? Lees verder..

 • Wat kan je doen met oude speakers?

  Wat kan je doen met oude speakers?

  Tijdens het opruimen van je zolder kom je van allerlei oude spullen tegen. Ook oude speakers worden vaak voor een lange tijd bewaard, aangezien er vaak een aardig prijskaartje aan … Wat kan je doen met oude speakers? Lees verder..

 • Wat moet je doen als je app vastloopt?

  Wat moet je doen als je app vastloopt?

  Het komt regelmatig voor dat een app halverwege vastloopt. Vervelend, aangezien het gebruik van de app hierdoor niet mogelijk is. Zowel op Android als op iOS komt dit probleem af … Wat moet je doen als je app vastloopt? Lees verder..

 • Hoe ga je van een analoog naar een digitaal signaal?

  Hoe ga je van een analoog naar een digitaal signaal?

  De meeste moderne audioapparaten gebruiken inmiddels een digitale audio-ingang. Oude apparaten gebruiken mogelijk nog een analoge aansluiting. In dit geval moet je het analoge signaal van je verouderde apparaten omzetten … Hoe ga je van een analoog naar een digitaal signaal? Lees verder..

 • Hoe brand je een mp3 op een CD?

  Hoe brand je een mp3 op een CD?

  Veel mensen beschikken nog over een cd speler. Door je mp3 bestanden op je cd te branden kan je je cd speler voorzien van genoeg muziek. Tegenwoordig wordt dit je … Hoe brand je een mp3 op een CD? Lees verder..

 • Hoe hang je speakers op?

  Hoe hang je speakers op?

  Er zijn genoeg redenen om je speakers op te hangen. Eén van de belangrijkste redenen is dat je hiermee ruimte bespaart. Er is immers vaak niet genoeg ruimte voor meerdere … Hoe hang je speakers op? Lees verder..

 • Harman Kardon werkt niet? – 8 Oplossingen

  Harman Kardon werkt niet? – 8 Oplossingen

  Problemen met speakers komen regelmatig voor. Harman Kardon staat bekend als merk dat high-end audioapparatuur verkoopt. Toch ontstaan ook in dit geval probleem, zoals een Harman Kardon die geen geluid … Harman Kardon werkt niet? – 8 Oplossingen Lees verder..

 • Macbook maakt te veel geluid? – Geluidsproblemen oplossen

  Macbook maakt te veel geluid? – Geluidsproblemen oplossen

  Stel je voor. Het is maandagochtend en je pakt je MacBook erbij om wat dingetjes voor school of je werk op te pakken. Je zit er net lekker in, maar … Macbook maakt te veel geluid? – Geluidsproblemen oplossen Lees verder..

 • Hoe stream je de Ziggo GO app naar je TV?

  Hoe stream je de Ziggo GO app naar je TV?

  Heb jij de Ziggo GO app op je telefoon of tablet staan, maar wil je deze op het grote scherm te zien krijgen? Dan ben je hier aan het goede … Hoe stream je de Ziggo GO app naar je TV? Lees verder..

 • Wat betekenen de lampjes van mijn AirPods?

  Wat betekenen de lampjes van mijn AirPods?

  Ben jij in het bezit van een paar AirPods, maar weet je niet precies wat de lampjes op de oplaadcase betekenen? Dan ben je hier aan het goede adres! Ik … Wat betekenen de lampjes van mijn AirPods? Lees verder..

 • Hoe koppel je een Bose SoundTouch speaker aan je TV?

  Hoe koppel je een Bose SoundTouch speaker aan je TV?

  Ben je in het bezit van een Bose SoundTouch speaker en wil je deze koppelen aan je TV? Dan leg ik je graag uit hoe je dit doet. In het … Hoe koppel je een Bose SoundTouch speaker aan je TV? Lees verder..

 • Hoe verbind je Airpods met een laptop?

  Hoe verbind je Airpods met een laptop?

  Ben je in het bezit van een paar AirPods, maar lukt het je niet om deze te verbinden met je Windows laptop of MacBook? Dan ben je hier aan het … Hoe verbind je Airpods met een laptop? Lees verder..

 • Hoe verbind je een bluetooth speaker met je telefoon?

  Hoe verbind je een bluetooth speaker met je telefoon?

  Een bluetooth speaker is erg handig. Je kunt ‘m overal neerzetten en mee naar toe nemen, waardoor je jouw muziek op elke plek kunt afspelen. Maar hoe verbind je een … Hoe verbind je een bluetooth speaker met je telefoon? Lees verder..

 • Hoe sluit je Bose aan op je TV?

  Hoe sluit je Bose aan op je TV?

  Wanneer je TV kijkt, wil je natuurlijk de best mogelijke geluidservaring hebben. Een soundbar, speaker, of subwoofer van Bose zorgt ervoor dat je met nog meer plezier naar jouw favoriete … Hoe sluit je Bose aan op je TV? Lees verder..

 • Hoe verbind je een iPad met je printer?

  Hoe verbind je een iPad met je printer?

  Ben jij in het bezit van een iPad en wil je bestanden of foto’s printen? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. In dit artikel leg ik je graag … Hoe verbind je een iPad met je printer? Lees verder..

 • Aantal elektrische auto’s in jaar tijd met 45% gestegen

  Aantal elektrische auto’s in jaar tijd met 45% gestegen

  Aantal elektrische auto’s in jaar tijd met 45% gestegen In 1 jaar tijd zijn het aantal elektrische personenauto’s in Nederland met 45% gestegen. Deze groei vond plaats in september 2021 … Aantal elektrische auto’s in jaar tijd met 45% gestegen Lees verder..

 • Hoe breid je zelf het RAM-geheugen uit?

  Hoe breid je zelf het RAM-geheugen uit?

  Heeft je computer moeite met het uitvoeren van meerdere taken tegelijk? In dit geval kan het interessant zijn om je RAM-geheugen uit te breiden. Hierdoor creëer je meer RAM-geheugen en … Hoe breid je zelf het RAM-geheugen uit? Lees verder..

 • Hoeveel RAM-geheugen heb ik nodig voor mijn laptop?

  Hoeveel RAM-geheugen heb ik nodig voor mijn laptop?

  Het is belangrijk dat je vooraf weet welke taken je gaat uitvoeren op je computer. Zodra je daar een goed beeld van hebt kan je bepalen hoeveel RAM-geheugen je ongeveer … Hoeveel RAM-geheugen heb ik nodig voor mijn laptop? Lees verder..

 • Hoe kan je je RAM-geheugen opschonen?

  Hoe kan je je RAM-geheugen opschonen?

  Je wilt dat de computer snel en krachtig blijft lopen. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Eén van deze manieren is het opschonen van het RAM-geheugen. Zonder … Hoe kan je je RAM-geheugen opschonen? Lees verder..

 • Hoe koppel je een afstandsbediening aan je TV?

  Hoe koppel je een afstandsbediening aan je TV?

  Je hebt een nieuwe provider en moet alles eerst opnieuw aansluiten en installeren. Hier hoort ook de afstandsbediening bij. De afstandsbediening moet gekoppeld worden aan je tv. Na het instellen … Hoe koppel je een afstandsbediening aan je TV? Lees verder..

Scroll naar boven