Internet

Informatie over bekabeld en draadloos internet. Denk aan routers,
NAS schijven, wifi versterkers en wifi problemen. U vraagt, wij draaien. Als we
het internet wegen zou het ongeveer 50 gram wegen.

 • Hoe log je in op een router?

  Hoe log je in op een router?

  Als je de instellingen van je wifi netwerk wilt veranderen moet je inloggen op je router. Hier kan je alle instellingen rondom je wifi netwerk aanpassen. Dit zijn instellingen zoals … Hoe log je in op een router? Lees verder..

 • Hoe configureer je een router naar WPA2?       

  Hoe configureer je een router naar WPA2?       

  Een router zorgt ervoor dat je draadloos netwerk hebt waar je apparaten mee kan verbinden. De zogenaamde wifi netwerken kunnen met behulp van een modem je apparaten verbinden met het … Hoe configureer je een router naar WPA2?        Lees verder..

 • Mobiele hotspot werkt niet? – Dit moet je doen!

  Mobiele hotspot werkt niet? – Dit moet je doen!

  Een mobiele hotspot dat geen verbinding maakt is een probleem waar veel mensen tegenaan lopen. Het is belangrijk om eerst te achterhalen waar dit probleem ontstaat. In dit artikel worden … Mobiele hotspot werkt niet? – Dit moet je doen! Lees verder..

 • Hoe stel je een router in?

  Hoe stel je een router in?

  Een router is een netwerk dat al je apparaten kan verbinden met het internet. Dit gebeurd met behulp van een modem die de verbinding met het internet maakt. Voor een … Hoe stel je een router in? Lees verder..

 • Wel wifi, maar geen internet? – 15 oplossingen!

  Wel wifi, maar geen internet? – 15 oplossingen!

  Niets is zo vervelend als de momenten waarop je wel wifiverbinding hebt, maar geen toegang krijgt tot het internet. Toch is het een probleem dat zich regelmatig voordoet. Het is … Wel wifi, maar geen internet? – 15 oplossingen! Lees verder..

 • Hoe reset je een router?

  Hoe reset je een router?

  Net zoals bij alle apparaten kan je in geval van problemen een reset proberen. Dit geldt ook voor routers. Zodra je wifi regelmatig wegvalt of slecht is kan je de … Hoe reset je een router? Lees verder..

 • NAS niet zichtbaar en bereikbaar? – Dit moet je doen!

  NAS niet zichtbaar en bereikbaar? – Dit moet je doen!

  Een NAS is ideaal als je hem eenmaal hebt geïnstalleerd. Net zoals met andere apparaten kunnen er echter altijd probleem ontstaan. Na het lezen van dit artikel kan je je … NAS niet zichtbaar en bereikbaar? – Dit moet je doen! Lees verder..

 • Hoe benader je een NAS? – NAS toevoegen en zoeken

  Hoe benader je een NAS? – NAS toevoegen en zoeken

  Je hebt net je NAS aangesloten en geïnstalleerd, maar je weet niet hoe je nu daadwerkelijk toegang kunt krijgen tot de NAS. In dit geval moet je je NAS eerst … Hoe benader je een NAS? – NAS toevoegen en zoeken Lees verder..

 • Hoe installeer je een NAS?

  Hoe installeer je een NAS?

  Het installeren van een NAS zorgt ervoor dat je je harde schijven omzet in een draadloos netwerkopslag. Zo kun je je bestanden opslaan in een soort van eigen cloud. Dit … Hoe installeer je een NAS? Lees verder..

 • TP-Link router werkt niet – Problemen oplossen

  TP-Link router werkt niet – Problemen oplossen

  Er kunnen een hoop problemen ontstaan bij het gebruik van een TP Link router. Denk aan je TP Link die geen internet heeft of geen verbinding kan maken. Het resetten … TP-Link router werkt niet – Problemen oplossen Lees verder..

 • Wat betekenen de lampjes van mijn KPN Experia Box?

  Wat betekenen de lampjes van mijn KPN Experia Box?

  Hoe of in welke kleur het lampje brandt zegt veel over de status van je modem. Zo kan je zien wat er gebeurt, of alles goed werkt en of er … Wat betekenen de lampjes van mijn KPN Experia Box? Lees verder..

 • Hoe sluit je een KPN Experia Box aan?

  Hoe sluit je een KPN Experia Box aan?

  Voor het installeren van je Experia Box wordt altijd een monteur ingeschakeld. Diegene helpt je bij het aansluiten en controleren van de apparatuur. Via de post heb je een brief … Hoe sluit je een KPN Experia Box aan? Lees verder..

 • Hoe start je een router opnieuw op?

  Hoe start je een router opnieuw op?

  Het opstarten van een router is niet erg moeilijk, maar in veel gevallen wel nodig. Hoe je een router uitzet en weer opstart is bij elke modem ongeveer hetzelfde. Het … Hoe start je een router opnieuw op? Lees verder..

 • Modem kapot? – Dit is wat je moet doen!

  Modem kapot? – Dit is wat je moet doen!

  Als je internetproblemen hebt kan het voorkomen dat je modem kapot is. De vraag is echter of dit echt zo is en hoe je dit kan oplossen. In dit artikel … Modem kapot? – Dit is wat je moet doen! Lees verder..

 • Wat betekenen de lampjes van mijn modem?

  Wat betekenen de lampjes van mijn modem?

  Op apparaten zitten niet voor niks lampjes. Deze lampjes geven de status aan van het desbetreffende apparaat. Zeker modems en routers maken veel gebruik van deze statuslichtjes. Let erop dat … Wat betekenen de lampjes van mijn modem? Lees verder..

 • KPN Experia Box heeft geen internet? – Dit moet je doen!

  KPN Experia Box heeft geen internet? – Dit moet je doen!

  Problemen kunnen altijd ontstaan, bij welk elektronisch apparaat dan ook. Een KPN Experia Box is hier geen uitzondering op. In dit artikel wordt besproken wat je kunt doen als je … KPN Experia Box heeft geen internet? – Dit moet je doen! Lees verder..

 • Hoe verbind je je TP-link wifi versterker?

  Hoe verbind je je TP-link wifi versterker?

  Het verbinden van je TP-link wifi versterker met je router kan op verschillende manieren. Naast het verbinden van deze soort wifi versterker ga ik ook verder in op de installatie … Hoe verbind je je TP-link wifi versterker? Lees verder..

 • Hoe sluit je een Ziggo modem aan?

  Hoe sluit je een Ziggo modem aan?

  Het aansluiten van je Ziggo modem is niet al te ingewikkeld en zal niet langer dan 30 minuten in beslag nemen. Natuurlijk verschilt de aansluiting per model, maar over het … Hoe sluit je een Ziggo modem aan? Lees verder..

 • Kan ik mijn Ziggo modem vervangen?

  Kan ik mijn Ziggo modem vervangen?

  Het vervangen van een Ziggo modem is een logische stap als je een verouderde modem gebruikt. Als je een internetabonnement afsluit krijg je vaak een modem meegeleverd van de provider. … Kan ik mijn Ziggo modem vervangen? Lees verder..

 • Ziggo modem resetten, hoe doe je dat?

  Ziggo modem resetten, hoe doe je dat?

  Net zoals bij veel andere apparaten kunnen er problemen voordoen bij je Ziggo router. Het resetten van je apparaat of opnieuw inschakelen kan eventuele problemen verhelpen. Het resetten van alle … Ziggo modem resetten, hoe doe je dat? Lees verder..

Scroll naar boven