Jasper schrijver TechTiek

Jasper

Auteur & researcher

Jasper schrijft al jaren over veel verschillende consumentenelektronica. Denk hierbij aan audioapparaten, internetproblemen of computer-gerelateerde onderwerpen. In alle categorieën die we op TechTiek bespreken komt hij terug. Met zijn artikelen probeert hij zo snel mogelijk een duidelijk antwoord te geven op jouw vragen rondom technologie. De lezer staat bij hem altijd centraal en moet zo goed mogelijk geholpen worden.

Jasper begon niet met het schrijven over een breed scala aan elektronische producten. In 2020 richtte hij zijn eigen website op waarbij hij zich voornamelijk focuste op drones. Met Drone Optiek helpt hij duizenden dronepiloten per maand verder op weg en geeft hij veel advies op het gebied van drone vliegen. Zijn schrijfvaardigheden en kennis over technologie heeft hij vanuit hier meegenomen naar TechTiek. Door zijn jarenlange ervaring met Drone Optiek weet hij waar mensen naar opzoek zijn en hoe hij ze verder kan helpen.

Verder richt hij zich op het doen van onderzoek. Met zijn onderzoeken probeert hij binnen de wereld van technologie bepaalde ontwikkelingen in kaart brengen. Zo heeft hij in het verleden onderzoek gedaan naar de groei van het aantal elektrische auto’s en elektrische laadpunten in Nederland. Deze onderzoeken worden gedeeld met de media, zoals nieuwswebsites, kranten en radiostations.

Naast zijn werk voor TechTiek volgt hij de opleiding Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen aan de universiteit van Wageningen, wat zich richt op bedrijfskunde, economie en sociologie. De kennis die hij hier opdoet past hij toe op de werkzaamheden binnen TechTiek. De opgedane kennis helpt hem onder andere bij het doen van onderzoek. Tot slot kan hij hierdoor beter kijken vanuit het perspectief van de lezer en zorgen dat de tekst helder en begrijpelijk is. 

Af en toe schrijft Jasper artikelen op andere websites om zo zijn expertise te delen. Een voorbeeld hiervan is zijn bijdrage aan het bekende online platform Frankwatching. Lees hier meer over Jasper als auteur op Frankwatching

Bekijk al onze experts

Lees meer over wie we zijn

Scroll naar boven