Onze Experts

De mensen achter de schermen

Onze expertise

De expertise van onze auteurs en de ervaring die ze hebben op bepaalde gebieden wordt erg serieus genomen. Op basis van de ervaring en expertise kiezen schrijvers waar ze hun kennis over willen delen. Dit maakt het mogelijk voor schrijvers om zich te specialiseren in bepaalde vraagstukken en echt kwaliteit te leveren.

Binnen het team wordt zorgvuldig samengewerkt met echte experts in hun vakgebied die beschikken over de juiste opleiding, werkervaring en schrijfervaring die we kunnen verifiëren.  

de ervaring

Onze schrijvers hebben uitgebreide ervaring met de producten waar zij over schrijven. Het zijn immers mensen die net zoals jij meer willen weten over de technologie die we op een dagelijkse basis gebruiken. Onderaan elk artikel vind je de auteur die het stuk heeft geschreven. Vanuit daar kan je verder klikken om meer te weten te komen over de achtergrond van de auteur.

Er werken echter meerdere mensen aan één artikel. Editors zorgen er naderhand voor dat de informatie klopt en op een overzichtelijke manier is vormgegeven. Bij het bewerkingsproces staat het volgende voorop: de juiste inhoud moet op het juiste moment gepresenteerd worden op een manier die het gemakkelijk en begrijpelijk maakt.

Ons team

Jasper studeert Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen aan de universiteit van Wageningen. In 2020 is hij een website gestart die zich richt op het helpen van dronepiloten. Als drone expert heeft hij zijn expertise verbreedt naar andere consumentenelektronica. De kennis en schrijfvaardigheden die hij heeft opgedaan met zijn website heeft hij meegenomen naar TechTiek. Jasper is verder ook verantwoordelijk voor het doen van de onderzoeken. Zo heeft hij in het verleden onderzoek gedaan naar de groei van het aantal elektrische auto’s en laadpunten in Nederland. Jasper probeert complexe vraagstukken zo goed mogelijk te vertalen naar een eenvoudige, begrijpbare tekst. 

Quinn schrijft al een tijdje voor TechTiek. Zijn werkzaamheden bestaan uit het zo duidelijk mogelijk beschrijven van tech-gerelateerde artikelen die voor iedereen toegankelijk zijn. Soms vereist dit flink wat research, want het is uiteraard onmogelijk om alles over elk product uit je hoofd te weten. Buiten het schrijven van teksten voor TechTiek is hij werkzaam als freelancer. Naast copywriter, is hij web designer en houdt hij me bezig met taken voor verschillende opdrachtgevers. Als Digital Nomad woont, werkt en leeft hij momenteel in Zuidoost-Azië. Zijn werkzaamheden zijn niet gebonden aan een fysieke locatie. Dit maakt het mogelijk voor hem om te gaan en staan waar hij wil, iets waar hij veel waarde aan hecht.

Tijmen schrijft voornamelijk artikelen over problemen met apparaten, zoals tv’s en laptops. Hij is goed geworden in het uitleggen van complexe zaken rondom technologie. Naast elektronica houdt hij zich ook veel bezig met Artificiële technologie (AI) en Virtuele Realiteit (VR). Het leren toepassen van deze technieken geeft hem een interessante visie op de toekomst. Ook de implementatie van deze technieken in de maatschappij vindt hij niet alleen interessant, maar ook een belangrijk onderwerp voor discussie.

Wil je meer weten over ons?

Lees wat we doen en waar we voor staan

Scroll naar boven