Quinn Montvidas auteur TechTiek

Quinn

Auteur

Hi! Mijn naam is Quinn en ik ben schrijver voor TechTiek. Mijn werkzaamheden bestaan uit het zo duidelijk mogelijk beschrijven van tech-gerelateerde artikelen die voor iedereen toegankelijk zijn. Soms vereist dit flink wat research, want het is uiteraard onmogelijk om alles over elk product uit je hoofd te weten. 

Buiten het schrijven van teksten voor TechTiek ben ik werkzaam als freelancer. Naast copywriter, ben ik web designer en houd ik me bezig met taken voor verschillende opdrachtgevers. Als Digital Nomad woon, werk en leef ik momenteel in Zuidoost-Azië. Mijn werkzaamheden zijn niet gebonden aan een fysieke locatie. Dit maakt het mogelijk voor mij om te gaan en staan waar ik wil, iets waar ik veel waarde aan hecht.

Begin 2022 heb ik mijn HBO-opleiding Tourism Management aan Hogeschool InHolland Rotterdam afgerond. Sinds dat moment ben ik bezig geweest met het zoeken naar de dingen die ik leuk vind en waar ik goed in ben.

Mijn favoriete tech-producten zijn van Apple. Oeps, een beetje standaard wel, maar ik vind het enorm prettig hoe alles wat Apple maakt met elkaar verbonden staat. En laten we eerlijk zijn, de producten die ze maken zien er altijd prachtig uit, toch? Ik kan dan ook zeggen dat mijn expertise Apple-producten zijn. Het schrijven van teksten die te maken hebben met MacBooks, iPhones en AirPods probeer ik dan ook zo goed mogelijk over te brengen op de lezer.

Bekijk al onze experts

Lees meer over wie we zijn

Scroll naar boven