Veelgestelde Vragen

TechTiek  is een website die jou verder op weg helpt in de wereld van elektrisch laden en elektrisch rijden. Op techtiek.nl vind je informatieve artikelen en koopadvies geschreven door experts. Door onafhankelijk en betrouwbare informatie te leveren stellen we je op de hoogte van alle mogelijkheden en opties omtrent elektrisch laden. Zo maak je niet alleen de beste keuze bij de aanschaf van je laadstation, maar haal je er ook het meeste voordeel uit.

TechTiek is een onafhankelijk bron van informatie die niet wordt beïnvloedt door externe partijen. Wij zijn transparant en onpartijdig als het aankomt op het selecteren van de beste producten. TechTiek is enkel een consumentenadviescentrum en verkoopt zelf geen producten/diensten. 

De artikelen op techtiek.nl worden geschreven door experts. Onze experts zijn niet alleen gespecialiseerd in specifieke gebieden van duurzaamheid, maar ze hebben ook voldoende vaardigheden om de complexe materie begrijpelijk te vertalen voor de lezers. 

Producten die worden aanbevolen zijn zorgvuldig uitgekozen door één van onze experts. Niet alleen de expertise en persoonlijke ervaring spelen bij de selectie een rol. Ook ervaringen en reviews van gebruikers wegen mee in ons eindoordeel. 

Aangezien het beste product afhangt van de behoeftes van de eindgebruiker, worden er altijd meerdere producten geselecteerd. Na uitgebreid en nauwkeurig onderzoek worden de top producten onder elkaar gezet en regelmatig geüpdatet. Door de artikelen te updaten blijft de inhoud op de website relevant, betrouwbaar en behulpzaam. 

TechTiek verdient geld aan het doorverwijzen van lezers naar één van onze partners. Onze partners helpen je verder met persoonlijk advies, het leveren van het desbetreffende product en de installatie. In ruil hiervoor krijgt TechTiek een vergoeding, waardoor de website kan worden uitgebreid en bijgewerkt. 

Let op: er worden geen extra kosten in rekening gebracht als je via TechTiek naar één van onze partners wordt doorverwezen.

Ondanks samenwerkingen met externe partijen blijft alle inhoud op TechTiek onafhankelijk. Externe partijen hebben geen invloed op de producten die op de website woorden aanbevolen. De juistheid, volledigheid en objectiviteit staat bij het verstrekken van de informatie centraal. 

Het kan voorkomen dat je het niet eens bent met de informatie die wordt verleent. Wij staan open voor feedback en gaan graag het gespreek aan. Stuur TechTiek een mailtje en geef aan waar u het het niet mee eens bent of waar u vragen over hebt. Voor feedback kan je een mailtje sturen naar feedback@techtiek.nl. Wij zullen contact met u opnemen en dit grondig uitzoeken. 

U kunt contact met ons opnemen via de mail: info@techtiek.nl. Voor mee informatie verwijs ik u naar de contactpagina

Meer weten over jouw Tech producten?

Bekijk de artikelen die voor jou interessant zijn

Scroll naar boven